Bilskrot Sörmland

RING OSS - 016-201 60 24

Bilskrot

Vi hämtar din bil till vår bilskrot i Sörmland helt gratis.

Varje bilägare har ett ansvar att förvara sin bil på ett riktigt sätt eller lämna in den för skrotning. Det är lätt hänt att den avställda bilen förblir stående under en lång tid och riskerar att bli en miljöfara.

Kontakta oss för fri upphämtning för att skrota bilen på vår bilskrot i Sörmland!

Bilskrot återvinner bilen

I stället för att bilen bara ska stå – låt oss skrota bilen åt er och återvinna de delar som inte går att återanvända. För oss är miljöarbetet en viktig del av vår process på vår bilskrot i Sörmland. Vi demonterar, alltså plockar i sär, fordonets alla delar. På så sätt får din gamla pärla ett nytt liv. 

Så tar vi reda på fordonet på bilskroten:

  • Vi går igenom bilens alla delar och återanvänder så många bildelar som möjligt. Vår bilskrot säljer vi gamla bildelar på plats på vår bilskrot i Sörmland till både företag och privatpersoner. Vi tar dock inte emot endast begagnade bildelar utan bara kompletta fordon.
  • De delar som inte går att ta reda på återvinner vi i största möjliga mån; exempelvis däck, balansvikter, bränsletank, batterier, katalysatorer, bromsolja, kylarvätska och outlösta airbags.
  • Andra bildelar som oljefilter, köldmedel för klimatanläggning, oljor i motorn, växellåda och styrsystem förstörs på ett säkert sätt. 

Hämtar fordon till bilskrot

Oftast blir ett fordon stående på tomten av en anledning och det blir ett motstånd mot att ta tag i att forsla bort det. Vi hjälper dig med det! Vi har bärgare som kommer till uppställningsplatsen för fordonet, lastar upp bilen och transporterar det till vår bilskrot i Sörmland. Vi tar inte ut någon kostnad för upphämtningen förutsatt att bilen är komplett.

Vi är kända för snabb upphämtning till vår bilskrot i Sörmland och kan oftast erbjuda upphämtning redan samma dag. Tveka inte att höra av er så bokar vi upp bärgaren åt er. Erbjudandet gäller oavsett bilmodell och märke.

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstuna


Titanvägen 3
632 34 Eskilstuna

016-201 60 24

[javascript protected email address]

969673-1208


Bilskrot

Gratis Upphämtning


logo-image

Om Oss

Hos oss kan du skrota bilen bilen utan kostnad – och få kostnadsfri upphämtning.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstuna

Org nr: 969673-1208
Titanvägen 3
632 34 Eskilstuna
Tel: 016-201 60 24

Hitta hit