Bilskrot Sörmland

RING OSS - 016-201 60 24

Bilskrot

Vi hämtar din bil till vår bilskrot i Sörmland helt gratis.

Varje bilägare har ett ansvar att förvara sin bil på ett riktigt sätt eller lämna in den för skrotning. Det är lätt hänt att den avställda bilen förblir stående under en lång tid och riskerar att bli en miljöfara.

Bilskrot återvinner bilen

Låt oss i stället få skrota din bil och återvinna de delar som inte går att återanvända. För oss är miljöarbetet en viktig del av vår process på vår bilskrot i Sörmland. Vi demonterar, alltså plockar i sär, fordonets alla delar. På så sätt får din gamla pärla ett nytt liv. 

Så tar vi reda på fordonet på bilskroten:

  • Vi går igenom bilens alla delar och återanvänder så många bildelar som möjligt. Vår bilskrot säljer gamla bildelar på plats på vår bilskrot i Sörmland till både företag och privatpersoner.
  • De delar som inte går att ta rätt på återvinner vi i största möjliga mån; exempelvis däck, balansvikter, bränsletank, batterier, katalysatorer, bromsolja, kylarvätska och outlösta airbags.
  • Andra bildelar som oljefilter, köldmedel för klimatanläggning, oljor i motorn, växellåda och styrsystem förstörs på ett säkert sätt. 

Hämtar fordon till bilskrot

Oftast blir ett fordon stående på tomten av en anledning och det blir ett motstånd mot att ta tag i att forsla bort det. Vi hjälper dig med det! Vi har bärgare som kommer till uppställningsplatsen för fordonet, lastar upp bilen och transporterar det till vår bilskrot i Sörmland. 

Vi är kända för snabb upphämtning till vår bilskrot i Sörmland och kan oftast erbjuda upphämtning redan samma dag. Tveka inte att höra av er så bokar vi upp bärgaren åt er. Erbjudandet gäller oavsett fordonstyp; bil eller MC.

Kontakta oss för en upphämtning av er gamla bil eller MC till bilskrot i Sörmland!

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstuna Kommanditbolag


Titanvägen 3
63234 Eskilstuna

016-201 60 24

[javascript protected email address]

969673-1208


Bilskrot

MC-skrot


logo-image

Om Oss

Hos oss kan du skrota din gamla bil och MC gratis – vi återvinner miljövänligt!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Nya Bil och MC Skroten i Eskilstuna Kommanditbolag

Org nr: 969673-1208
Titanvägen 3
63234 Eskilstuna
Tel: 016-201 60 24

Hitta hit